A közbiztonság:

Közbiztonság – létbiztonság. A kerepesi biztonság jelenlegi szintre való leépülése nagy terhet ró a mindenkori vezetésre. Sem turista, sem vállalkozás nem jön Kerepesre, ha nem csak a hírünk, hanem valljuk be, a valóság is rossz. Vas-fém hulladékgyűjtő, kovácsoltvas tábla? Még egy virágot sem lehet közterületre ültetni, mert rövid időn belül eltűnik.
A munkanélküliség okozta kilátástalan helyzetben egyre többen menekülnek a kábítószer okozta mámorba, és egyre több embernek a bűnözés az egyetlen megélhetési forrása.
Ez nem népcsoport specifikus, de vannak bizonyos bűnözői tevékenységek, ami ehhez köthető. Fémtolvajlás, kábelégetés, bár biztosan nem csak egy társadalmi csoport űzi ezt, de jelentősen elharapódzott. A betörések, lopások és a rablások is nagyon elterjedtek. Nem dughatjuk a fejünket a homokba, nem folytatható a struccpolitika. Ha nem akarjuk, hogy a bűnözés tovább terjedjen a településen, akkor most, a 24. órában kell megfékezni A kezünkben lévő lehetőségeket ki kell használnunk, egységes erővé kell kovácsolni.

Add Your Comment