Ismerős és ismeretlen barátok részére..

Üdvözlet a magán oldalamon!

Magán oldalam arra hivatott, hogy mint embert is megismerhessenek azok, akik talán nem ismerik küldetésem, hivatásom és elhivatottságom. Családom boldogabb mint valaha. Nem lettem polgármester, nem kell viselnem azokat a terheket, felelősséget, mivel nem ruháztak azzal fel. Képviselőként elmondhatom minden előterjesztésemmel, amit elfogadnak, a képviselő társak- vagy sem, hogy “a Mór megtette kötelességét”. Ennyire telik jelenleg.

Tovább visszük a Német Önkormányzati munkát is, hisz egy közösség része a kisebb közösség, amit nem hagyhatunk magára. De át kell értékelni a német önkormányzati munkát. Feltehető, hogy nem is én leszek az elnöke a NÖK-nek. Az én energiámat Kerepes is leköti és a NÖK és persze a magánéletem, munkám, foglakozásom, hivatásom és persze a legfontosabb, a családom. Ha marad még szabadidőm a hobbim is.

A NÖK komoly kihívás. Már felfelé nehéz fejlődni, pénzszűkében eddig se volt könnyű. Az tény, hogy csak arra lehet “németes” közpénzt fordítani, ami helyi németek érdeke és azokra akik a német közösséghez tartoznak. A nemzetiségi közpénzt nem lehet a többségi társadalom tagjaira fordítani, hacsak a többségi társadalom, (értsd. Települési Önkormányzat)  erre nem nyújt kellő fedezetet. Eddig ezt tágabban értelmeztük, de forrásaink nem elegendőek.  Aki regisztrált, vagy németnek vallotta magát, bármennyire is sajnálatos, de csak és kizárólag az ő érdekeikre fordítható a célzott támogatás. Az új német önkormányzati testület ezt fogja képviselni.
De ez ugye logikus is.  Ezzel több program támogatása ugyan akár el is maradhat, de új programokra nyílik fedezeti lehetőség. Eddig a többségi társadalom (értsd: Kerepesi és más települési nem sváb lakosok)  természetesnek vette, hogy van támogatás.  Eddig az Önkormányzat,  nem adott egy fillér támogatást sem a részünkre. A KNK egyesület is minden alkalommal a legkevesebb támogatást kapta. Ez nem természetes.  Eddig akár az iskola akár az óvoda támogatása csak kizárólag saját forrásunkból valósult meg.

Mostantól, a település részére rendezvényt, csak települési hozzájárulással óhajtunk finanszírozni.  Eddig mindent a saját gazdálkodásunkból, költségvetésünkből fedeztünk. Szeretnénk, ha ezután azok részesülnének ebből főleg, akik az adott nemzetiséghez tartoznak, ezen felül csak közösségi támogatásból tudjuk fedezni a hasonló rendezvényeket. A munkánk szívesen adjuk hozzá ingyen is és bármiben részt veszünk továbbra is.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002892932411

Magán életemről is megjelenhet néhány kép, és link a facebook oldalamra.
Kérem ha érdekli, tekintse meg azokat is.,

https://www.facebook.com/Kerepesi

Political Program

We are committed to restoring honesty, integrity, and accountability to government.

Core Principals

The values of freedom, respect for human rights and the principle of holding elections.

Our Members

Interested in joining us and supporting our mission? Click below to fill out the form!
Támogassa munkámat!

Bővebb információk hamarosan itt is

Képviselőként Kerepes szolgálatára esküdtem fel - magánemberként családom szolgálom és a kettő jól megfér egymással Kerepesen.
Támogassa munkámat
Listen to My Speeches

Most Recent Speeches

Speech from
Nem számít, ha nem mi valósítjuk meg
Nem számít, ha nem mi valósítjuk meg

The respect for human rights and the principle of holding genuine elections.

Nem számít, ha nem mi valósítjuk meg

Speech from
A Városüzemeltetésről
A Városüzemeltetésről

We have non-traditional methods, and we call for every citizen to participate in elections.

A Városüzemeltetésről

Speech from
Környezetvédelem – állatvédelem
Környezetvédelem – állatvédelem

How to preserve our Constitution and get people value? It’s time to change the future.

Környezetvédelem – állatvédelem

Looking to Get Involved?

Want to Become a Campaign Volunteer?

We are looking for motivated and committed volunteers to help at various levels. From petitioning and canvassing to assisting the campaign behind the scenes!

02 December, 2018

Education Association Conference

Please consider making a donation to support future development.
Thank you for the right choice!

Latest News & Events

The Latest News

Hogy is befolyásolja életünket a helyi politika?

Közbiztonság – létbiztonság. A kerepesi biztonság jelenlegi szintre való leépülése nagy terhet ró a mindenkori vezetésre. Sem turista, sem vállalkozás nem jön Kerepesre, ha nem csak a hírünk, hanem valljuk be, a valóság is rossz. Vas-fém hulladékgyűjtő, kovácsoltvas tábla? Még egy virágot sem lehet közterületre ültetni, mert rövid időn belül eltűnik.

Springer és a függetlenek

Mottónk: Hiszem! Merem! Teszem!  És Kerepesnek kell a jó döntés! 

Testimonials

What People Say About Me

Hiszünk és bízunk önökben

Molnár Éva

Molnár Éva

hozzászóló

A program ígéretes. Gratulálok és sok sikert!

Kiss Rozália

Kiss Rozália

hozzászóló

Találkoztam már Önnel és sok sikert kívánunk családommal együtt. Sajnos mi nem vagyunk kerepesi szavazók, de figyelni fogom az eredményeket.

Waller Gergely

Waller Gergely

hozzászóló
Stay In Touch With us

Contact Information

call us

Make a Call

visit us

Our Location

170 Bowman St. South Windsor,
CT 06074