Aki tenni akar valamit, talál rá eszközt, aki nem akar tenni semmit, talál rá mentséget.
Springer Friedrich

Engedje meg, hogy bemutatkozzam

ÜDVÖZLÖM AZ OLDALAMON!

Springer Friedrich 2019-es független polgármesterjelölti bemutatkozásából:
Engedjék meg, hogy az első szavam, a köszönet legyen, azok felé, kik a jelölésünket támogatták. 59 éves vagyok, családfám akár Mohácsig visszavezetem, írhatnék nagyszerű ősökről is, de fontosabb, mit tervezek a közös jövőnkről, és ha elnézik nekem, rövid leszek. Gondolom sokan, ismerhetik tevékenységem. Azok, kik ismernek, tudják azt is, becsvágy, pénz sosem vezérelt és alkalmas vagyok az Önök érdekeinek képviseletére, szolgálatára, a csapatmunkára. Hisz többszázan rám bízzák évek óta a legdrágábbat, a szemükfényét, gyermeküket, táborba, külföldre is. Ők tudják, hogy szolgálni fogom Kerepest és Önöket is. Boldogan élek itt családommal, már több mint 30 éve, de feleségem támogatása nélkül nem jött volna létre mind az, amire büszke vagyok. A német nyelvoktatás bevezetése az óvodában, iskolában, pedig saját gyerekeink ebből kimaradtak, de mi példaértékként is kötelességünknek éreztük, hogy ide járjanak. Munkám a Német Iparkamarának igazságügyi szakértőjeként végzem. A kerepesi állapotokat jól ismerem, 13 éve a rádióban, a facebookon közvetítem az üléseket, amin tanácskozási joggal képviselem Kerepesieket, kiállok értük. 14. éve szól a rádió, amit megválasztásom esetén, ismét URH frekvenciát kap. Megismertem az önkormányzatiságot, a közigazgatás területén jogi jártasságot is szereztem, amit a NÖK országos sikere bizonyít. Velünk, egyenes, nyílt megbízható, ügyfélbarát és átlátható lesz a hivatal. Két voksot is kérek, mert képviselői megválasztásom esetén 12 helyett 11 fős lehet a testület, ami a milliós megtakarításokon felül, hatékonyabb képviseletet jelent. A programunk, külön kiadjuk. A legfőbb eleme a közbiztonság, a közlekedés, a vízelvezetés és a szilárd burkolatú utak, a járdák állat és a környezetvédelem lesz. A pártfüggetlen jelöltjeinkkel, szolgálni óhajtjuk Önöket, ha bizalmukkal megtisztelnek. Simoncsik Mária építész, városközpont, orvosi rendelők és egyéb településfejlesztési kérdésekben, míg Csősz Zoltán polgárőrünk és Panyi Csaba volt közterületfelügyelőnk garancia lesz, a közbiztonság helyreállításában. A szaktudást ajánljuk és hogy korszak és szemléletváltás lesz. Ez csak az Önök szavazatán múlik, de számít a véleményük, tanácsaik, mert nem egyszerű időszak előtt állunk, bárki bármi mást is mond. Döntések kellenek rövid idő alatt, melyek hosszú távon meghatározzák településünk jövőjét. Élhető Kerepest fogunk megvalósítani csapatmunkával. Újra meg kell tanulnunk nyíltan beszélni egymással, és EGYÜTT lehet csak cselekedni, mert Kerepesnek kell a Jó döntés

Hallgassa meg a beszédeket

``Indultam polgármesteri tisztségért``

Üdvözletek eseményekhez

We strengthen democratic institutions and support civil society by enhancing the laws and freedoms.

Üdvözlő levelek

We believe that, to bring our economy and life to the new level, we must use non-standard methods in our work.

Bejelentések

Democracy provides the natural environment for the effective realization of human rights.
Segítsen, hogy segíthessünk

Segítsen, hogy segíthessünk

Aki vezet, az élen jár. Élen jár a munkában, élen jár jó példával.Aki irányít, az gyakran inkább csak dirigál.Egy közösségnek vezetőkre van szüksége.Legyenek, legyünk jó vezetői Kerepesnek
Segítsen, hogy segíthessünk
a ``Team``

A csapat

SPRINGER FRIEDRICH

Polgármesterjelölt és képviselőjelölt 1-es körzet

GOMBKÖTŐ RÓBERT

Képviselőjelölt 2-es körzet

SIMONCSÍK MÁRIA

képviselőjelölt – 3-as választókörzet

UNGI EDINA

Kerepes - Hollandia – Széphegy képvislőjelöltje – 4-es választókörzet
tervek a városunkban

Politikai tervek

Kultúra és hagyományok

City’s cultural industry is famous for its innovation and experimentation, its entrepreneurial energy and risk-taking. It is this that explains why the music, books and films we make are enjoyed all around the world and why it is one of the most visited cities.

Otthon és földprogram

The social issue is of ensuring that members of society have a home in which to live, whether this is a house or some other kind of dwelling. Many governments have one or more housing authorities, sometimes also called a housing ministry or department.

Környezetvédelem

In such areas where man has fundamentally transformed landscapes such as urban settings, the natural environment is greatly modified into a simplified human environment. Even acts which seem less extreme, such as building modify the natural environment.

Nevelés – Oktatás – Ifjúságpolitika

State governments set overall educational standards, often mandate standardized tests public school systems and supervise, usually through state colleges. Private schools are generally free to determine their own curriculum and staffing policies.

Közbiztonság

Ha megkérdik, miből? A válasz nem is bonyolult. A sokmilliós pazarlások,  szükségtelen szemétszedés és konténerek, az alkalmatlan személyek megfizetése, fölösleges intézkedések helyett, a jövőben a pénzt szigorúan a közrend biztonságra kell költeni. Szigorúbb büntetések az elkövetelőkkel szemben, és ezen elkülönített összegek, kizárólag a közbiztonságra lehetnek fordítandók. Semmi nem lehet fontosabb, mint a közbiztonság. Ha nincs rend, nem jön befektető Kerepesre, de még egy ABC sem, ha tartanak a bolti lopások veszteségétől és a bűnözéstől.  Mindannyiunk, gyermekeink, családjaink közös érdeke ez. Az Önök bizalmából a mi Önkormányzatunk elkötelezett a közbiztonság javítása mellett.

Kultúra és hagyományok
Otthon és földprogram
Képviselői célok 2019-2024
Környezetvédelem
Nevelés – Oktatás – Ifjúságpolitika
Közbiztonság