Ha megkérdik, miből? A válasz nem is bonyolult. A sokmilliós pazarlások,  szükségtelen szemétszedés és konténerek, az alkalmatlan személyek megfizetése, fölösleges intézkedések helyett, a jövőben a pénzt szigorúan a közrend biztonságra kell költeni. Szigorúbb büntetések az elkövetelőkkel szemben, és ezen elkülönített összegek, kizárólag a közbiztonságra lehetnek fordítandók. Semmi nem lehet fontosabb, mint a közbiztonság. Ha nincs rend, nem jön befektető Kerepesre, de még egy ABC sem, ha tartanak a bolti lopások veszteségétől és a bűnözéstől.  Mindannyiunk, gyermekeink, családjaink közös érdeke ez. Az Önök bizalmából a mi Önkormányzatunk elkötelezett a közbiztonság javítása mellett.

State governments set overall educational standards, often mandate standardized tests public school systems and supervise, usually through state colleges. Private schools are generally free to determine their own curriculum and staffing policies.

In such areas where man has fundamentally transformed landscapes such as urban settings, the natural environment is greatly modified into a simplified human environment. Even acts which seem less extreme, such as building modify the natural environment.

The social issue is of ensuring that members of society have a home in which to live, whether this is a house or some other kind of dwelling. Many governments have one or more housing authorities, sometimes also called a housing ministry or department.

City’s cultural industry is famous for its innovation and experimentation, its entrepreneurial energy and risk-taking. It is this that explains why the music, books and films we make are enjoyed all around the world and why it is one of the most visited cities.