Segítsen a győzelemhez!

Együtt megállíthatatlanak vagyunk!

Kerepes többet és jobbat érdemel mit az eddigi teljesítmények voltak.
Szavazzon a MARÉG csapatára és bebizonyíthatjuk, hogy jó döntés volt.

Ahogy a helyi politika befolyásolja életünket

Az elmúlt időszakban sajnálatos módon azt tapasztaljuk, hogy városunk közbiztonsága veszélyben van. A drogok és a kisebb bűncselekmények egyre nagyobb problémát jelentenek. A HÉV utasait molesztálják, drogosok zsúfolják tele a megállókat, és az utcákat. Ez elfogadhatatlan!

Az infrastruktúra hiányosságai is aggasztóak. A csatornázás elégtelen, az utakat kátyúk szegélyezik, és az aszfalt hiányos. Kevés a férőhely az óvodákban és bölcsődékben, és a helyi közlekedés sem megfelelő.

A kisebb és nagyobb üzletek hiánya konkurenciátlanságot eredményez, ami drágábbá teszi a mindennapi dolgainkat. Közvilágítás hiányos, és a közösségi terek, különösen az ifjúság számára, hiányoznak.

Én, egy szakértői csapat részeként, vállalom, hogy megoldást kínálok ezekre a problémákra. Ha megválasztotok képviselőnek és engem polgármesternek a június 9-i helyi önkormányzati választáson, ígérem, hogy az elsődleges feladatom az lesz, hogy visszaállítsuk a biztonságot és a fejlődést Kerepesen.

 

Oktatás és a nevelés támogatása, a kiemelt célunk

A tudás és a kultúra pártján állok. Kerepes felemelkedése csak szilárd erkölcsi alapokon nyugvó neveléssel érhető el. Identitásunk megőrzése elképzelhetetlen kultúránk megbecsülése nélkül. Kiemelt figyelmet kell fordítanunk arra, hogy olyan helyi szakemberekkel rendelkezzünk, akik kimagasló tudással rendelkeznek a gazdaság, idegenforgalom és marketing a különböző szakma, építészet de kulturális területeken is

De különös figyelmet fordítunk pedagógusaink, közalkalmazottaink és köztisztviselőink megbecsülésére is. Fontos feladat a történelmi egyházakkal való jó kapcsolat további fenntartása, de elválasztva a helyi politikától azt. A közösség megtartó erejének növelése a cél. Kapcsolatot kell kiépíteni a Gödöllői egyetemmel, és a város fejlődése érdekében hasznosítani kell mindazt a tudást, amelyet az egyetem képzésein keresztül fiatalok elsajátíthatnak. Itt elsősorban a lehetőséget kell kihasználni hogy integráljuk őket hogy a képzés mellett helyben végezhessenek munkát a település érdekében.

Ugyanígy a középiskolások közcélú 50 órás munkájára is igényt tarthatnak intézményeinek, ezzel új lelendő munkaerőt nyerhet a város helyi lakosokból.   A fiatalok megtartása érdekében támogatnunk kell a továbbtanulással kapcsolatos ösztöndíjpályázatokat. Biztosítanunk kell a tehetséggondozás feltételeit, versenyeken való részvételt, és az elért eredményeket be kell mutatni a város lakossága számára az „ifjú tehetség díj megtartásával. melyre rendezvény keretein belül építhetünk.

 

A közbiztonság:

Közbiztonság – létbiztonság. A kerepesi biztonság jelenlegi szintre való leépülése nagy terhet ró a mindenkori vezetésre. Sem turista, sem vállalkozás nem jön Kerepesre, ha nem csak a hírünk, hanem valljuk be, a valóság is rossz. Vas-fém hulladékgyűjtő, kovácsoltvas tábla? Még egy virágot sem lehet közterületre ültetni, mert rövid időn belül eltűnik.
A munkanélküliség okozta kilátástalan helyzetben egyre többen menekülnek a kábítószer okozta mámorba, és egyre több embernek a bűnözés az egyetlen megélhetési forrása.
Ez nem népcsoport specifikus, de vannak bizonyos bűnözői tevékenységek, ami ehhez köthető. Fémtolvajlás, kábelégetés, bár biztosan nem csak egy társadalmi csoport űzi ezt, de jelentősen elharapódzott. A betörések, lopások és a rablások is nagyon elterjedtek. Nem dughatjuk a fejünket a homokba, nem folytatható a struccpolitika. Ha nem akarjuk, hogy a bűnözés tovább terjedjen a településen, akkor most, a 24. órában kell megfékezni A kezünkben lévő lehetőségeket ki kell használnunk, egységes erővé kell kovácsolni.

A közös munkával és a közösségi összefogással képesek vagyunk megváltoztatni a jövőnket. Szavazzatok rám és csapatunkra, hogy egy jobb és biztonságosabb Kerepesért dolgozhassunk!

Köszönöm a támogatásotokat!

#Kerepes #Választás2024 #Közösség #Fejlődés

    How would you like to volunteer?
    Request a Lawn SignMake Phone CallsKnock on DoorsHost a FundraiserDonateI can do anything
    [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]