Porubcsánszky Fanni

Listás jelölt 6 -7 körzet támogató
Brief info

Lista és szakcsapat

Segítők és támogatók, szakértők nélkül nincs eredményes munka!

Bemutatkozás:

Porubcsánszki Fanni vagyok két gyermekes édesanya , 28 éve élek Szilasligeten, itt nőtem fel és jelenleg is itt tart az életem és reméljük itt is tölthetem az idős koromat. Emlékszem gyerekkorom szülői „nem féltésére ” értem itt azt amit ma már sok fiatal nem élhet át ” mire fel kapcsol a lámpa érj haza ” . Számos emléket mesélhetnék de nem a jövőbe szeretnék tekinteni, szeretném ha a a fiatalok is át élhetnék ezt az érzést és nem csak mások emlékeiben hallanák . Szomorú volt számomra mikor a lányom megkérdezett arról , hogy milyen volt az én gyerekkorom és mesélés közepette azt mondta nekem ” kár, hogy nem lehettem ott ” . Szeretném ha mindenki meg találná helyét a ” városunkban ” és szeretném ha nem idézőjeles város lehetnénk. A Problémákat úgy gondolom nem kell egytől egyig ki fejtenem hiszen mint látjuk, halljuk, érezzük a körülöttünk lévő zajokat .

Szeretném megkérni mélyen tisztelt választókat, hogy bízzanak csapatunk tudásában , szakértelmében , összetartásában és higgyék el nekünk , hogy közösen együtt meg tudjuk valósítani az összefogást a problémák megoldását. Mutassuk meg, hogy a mese nem csak mese hanem valóság.

Tisztelt Kerepesi Választópolgárok!

Szeretettel fordulok minden kedves választóhoz azzal a kéréssel, hogy bízzanak meg csapatunkban és annak tagjai tudásában, szakértelmében. Fontos számunkra, hogy érzékeljék csapatunk erős összetartását, és higgyék el, hogy képesek vagyunk közösen, együtt megoldani a kihívásokat, problémákat. Hiszem, hogy az összefogás erejével valósággá tudjuk tenni azt, ami sokak számára talán csak mesének tűnik. Bizalmuk és támogatásuk szükséges a sikerhez.

Miért Springer Friedrich?

A választások közeledtével fontos mérlegelnünk , hogy kinek adjuk le szavazatunk és ki legyen a következő 4,5 év polgármestere , a városunk jövője érdekében .

Springer Friedrich már tízen plusz éve tevékenykedik közösségünk életében . Alaposan megismerte problémáit és igényeit . Jean-Jacques egykor azt mondta :” a politikai hatalom igazi forrása mindig a nép lesz .” Ez az idézet tökéletesen tükrözi jelölteink hozzáállását . Springer Friedrich aki évtizedes tapasztalatával és elhivatottságával képzetté vált abban , hogy felismerje a hibákat és megfogalmazza a ” faluból” egy virágzó város fejlesztési vízióját. Ezenkívül kiemelt célja a lakosság aktív bevonása és meggyőzése arról , hogy közös erővel valóságos változást érhetünk el . Mahatma Gandhi híres mondása ,
” Légy te a változás, ami a világban látni szeretnél ,” Hisz abban , hogy stratégiai lépésekkel és az emberek bevonásával lépésről – lépésre , tégláról- téglára egy biztonságos Kerepest tudunk létrehozni.