Hörömpő András

8-as körzet Képviselőjelöltje
Brief info

https://www.facebook.com/photo?fbid=7515512941825718&set=pcb.725475886171037

Tisztelt Kerepesi Polgárok, Szilasiak, Panorámások, Széphegyiek és Mindenki!

Engedjétek meg, hogy néhány fontos gondolatot osszak meg veletek!

Régen, amikor csak arra volt közöm a közéletbe, hogy elmentem szavazni négyévente, egyszerűen csak beikszeltem a neveket, majd vártam. Vártam, hogy talán valami változás következik be. Sajnos azonban úgy tűnt, hogy semmi sem változott. Ezért idén úgy döntöttem, hogy többet is tehetünk.

A 310-es út fórumán való részvételem során (ahol jelen voltam), nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a tisztelt képviselő-testület vagy a polgármester hallgatott, mint a sír, vagy a „párt” nótáját fújta. Két ember vállalta fel a véleményét közülük: a FIDESZ egyértelműen jelezte, hogy szerintük szükséges és gazdasági érdekünk az út elkészülte, míg a hallgatóság túlnyomó többsége határozottan nemet mondott erre.

Springer Friedrich képviselő Úr bátran kiállt és egyértelműen kifejezte, hogy köszönjük, de nem kérjük és nem akarjuk ezt az utat a kertjeink alá. Vállalta a véleményét és nyíltan kiállt az értékrendje mellett.

Ebből a tapasztalatból számomra is világossá vált, hogy a „párt” mindenek felett érvényesül, és ha fenn van kiadva a parancs, hogy az út mellett kell szavazni, azt meg is teszik. Ezért most, amikor az ajánlócédulákat íratják alá, miért nem vállalják fel nyíltan, hogy melyik párt segíti őket?

A közmeghallgatáson egyértelművé vált, hogy mit szeretnénk: sem a 310-est, sem azt az utat, amelyen eddig jártattak minket. Ha más városoknak sikerült, akkor miért ne sikerülne Kerepesnek is?

A MARÉG képviselő jelöltjei nem akarják ezt az utat! Sem a 310-est, sem azt az utat, amin eddig jártattak minket! Ha más városoknak, mint Szegednek, Budapestnek vagy Gödöllőnek, sikerült, miért ne sikerülhetne nekünk is?

* A 310-es út! Nulltolerancia!

Bizalmat kérünk és köszönjük a támogatásotokat!

Hörömpő András Kerepes

A 8-as számú egyéni választókerület MARÉG jelöltje