Konyári Nikolett

7-es körzet Képviselőjelöltje
Brief info

Őszinteség, szókimondás tettvágy!

Itt kezdődött minden ami ma vagyok és nagyon bízom benne, hogy idős éveimet is itt fogom tölteni.
7 éve vállalkozó vagyok, előtte évekig környező éttermekben dolgoztam, rengeteg kerepesi lakossal vagyok a mai napig napi kontaktban. 2023-ig Kerepesen üzemeltettem jól menő autószervizem, sajnos azóta, tőlünk kívül álló okokból elkellett költöztetnem szervizem a városból, de szívem még ezek után is hazahúz.

2021-ben felkérést kaptam a Magyarország Sikeres Személyiségei című enciklopédiában egy interjúra, amit hírnevemnek és Ügyfeleim pozitív visszajelzéseinek köszönhetek.  Szeretném ha Kerepes minden lakója azt érezné mikor hazaérkezik városunkba, hogy itt van otthon, hogy biztonságban van, hogy nem kell elmennie máshova ha kirándulna vagy új embereket ismerne meg.

Fiatalok körében óriási problémát jelent , hogy nincsenek közösségi tereink és parkjaink, nincs hol ismerkedjenek és nincs hol beszélgessenek. Az évek tapasztalataiból merítve és az itt élők elmondása szerint állíthatom azt, hogy néha úgy éreztük mintha nem is Kerepeshez tartoznánk. Nem hallgattak és nem kérdeztek meg minket. Gondolok itt a rendelő környékén való parkolásra amit még egyik szomszédom gyermekkoromban jelzett és dokumentált, a hiba évek távlatában is fenn áll.

A Csicsergő óvodánál és ezzel együtt a Wéber Ede parkban lévő játszótérnél is hasonló vagy néha nagyobb problémák vannak a parkolással, ott biztonság szempontjából is van némi fejleszteni való feladat. Vízelvezetési problémák hasonlóan még gyermekkoromból megmaradtak és nem az emlékeimben, hanem a valóságban.

Ez csak pár példa azokra a problémákra amikkel évek óta együtt élünk, szomorúan kell kijelentenem azt, hogy alapvető problémákra kell rávilágítani és szépen apránként megoldani ezeket. 

Konyári Nikolett

Az 6-os körzet MARÉG jelöltje