Springer Krisztina

3-as körzet Képviselőjelöltje
Brief info

Tisztelt Kerepesiek!

Mi is tervezünk az elkövetkező időszakra, ha a választók bizalmát megkapjuk június 9-én?
Bármikor, mikor támogató szavazatokat kaptam, szívemben együtt költöztek az öröm és az elkötelezettség érzései. Azonban az elmúlt évben más érzések is helyet kaptak bennem: hála, felelősség, energia és tenni akarás. A máig kiható járványhelyzet, a váratlan költségek és a forráselvonások ellenére azonban folytatni kell és folytatjuk is a munkát, hogy Kerepesünk fejlődéséért tevékenykedjünk.

Számos infrastrukturális fejlesztést tervezünk végrehajtani, mint például a járdák további akadálymentesítését, buszmegállók további korszerűsítését és az útfelületek további javítását. Emellett közösségi projekteket is tervezünk, mint például helyi óvodák kerítésének és játszóterének felújítását, a közterületek további világosítását, valamint a következő karácsonyi rendezvények város kivilágítása és szervezése.

A már megvalósított projektek és tervezett fejlesztések mind azt mutatják, hogy elkötelezettek vagyunk Kerepes jövőjének építése mellett. A városfejlesztés mellett továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk a közösségépítésre és az összetartozás erősítésére.

Kerepes jövője sok kihívást tartogat, de hiszünk abban, hogy együtt, közösen meg tudjuk oldani ezeket a problémákat. Köszönöm mindazoknak, akik támogatnak bennünket és segítenek munkánkban!

Üdvözlöm Kerepes lakóit!

Springer Krisztina vagyok, vállalkozó, számos cég, alapítvány és vállalkozás ügyvezetőjeként és a Kerpesrádió tulajdonosaként is ismert. Jelenleg a Német Önkormányzat elnökeként szolgálom Kerepes közösségét. Sokan talán nem is tudják, hogy ez a pozíció ugyanazt a felelősséget vonja maga után, mint egy város polgármesterének tisztsége. Közigazgatási tapasztalatom a PMKH által szervezett rendszeres államigazgatási képviselői vizsgákkal erősítem meg. Bár a feladataim és kötelességeim egy kisebb közösség irányába mutatnak, a felelősség mértéke nem kisebb. A törvények is egyértelműen rögzítik, hogy ahol másképp nem rendelkeznek, az „elnök” alatt értsünk „polgármestert”. Ezért immár 15 éve a „kis polgármestere vagyok a kerepesi németeknek” és államigazgatás terén az ország egyetlen olyan önkormányzatát vezetem ami alakulása óta az ország első és egyetlen önkormányzata ami a feladatalapú támogatással is  100% -ot ás százból száz pontot hoz 2010-óta a mai napig. Ezt nem szoktuk hangsúlyozni, de fontos elismerés.

De  biztosítom Önöket, hogy munkám nem korlátozódott sohasem csupán a német közösség képviseletére. Mi fontosnak tartjuk a nemzetiségek és civilszervezetek jelenlétét és szerepét Kerepes életében. Az óvodánkban és oktatási intézményünkben is ingyenes német nyelvoktatás zajlik, mindig is az egész város érdekeit szem előtt tartottuk és fogjuk tartani. Rendezvényeink mindig nyitottak voltak minden kerepesi számára, és ezután is így lesz.

Többek között nyári táborok szervezésével is igyekeztünk szolgálni a várost. Sok gyermeket vittem már férjemmel és csapatunkkal külföldre, hogy új élményeket szerezzenek, és hadd említsem meg, hogy a repülőre szálló gyerekek boldogsága és a szülők bizalma az egyik legmeghatóbb pillanat, amit átélhetünk.

2005-ben létrehoztuk a Kerepes Rádiót, ami éveken keresztül hangja volt városunknak. Most minden erőmmel azon leszek, hogy újraélesszük és Kerepesnek újra saját hangja legyen.

De nemcsak ezekben az életekben vagyok jelen. Pékek jóvoltából hosszú éveken át pékárut vittem a rászorulóknak és a kedves idős embereknek. Itt ismertem meg először, hogy a nyomor nem válogat, és nem csak egyetlen közösség vagy nemzetiség problémája. Ezért fontosnak tartom, hogy a helyi szociális szféra is megfelelő figyelmet kapjon.

A Kerepesi Német Önkormányzat talán nem mindenki számára ismert itt Kerepesen, de az ország egyik legelismertebb önkormányzata. Springer Friedrich vezetése alatt évek óta a legmagasabb támogatást élvezi, és ez nemcsak a Német Önkormányzat, hanem az egész város előmenetelének köszönhető.

Miért mondom mindezt? Mert hiszek abban, hogy aki ilyen elkötelezettséggel szolgálja a közösséget, az nem csak 200-300 ember érdekét tartja szem előtt, hanem az egész város lakóinak javát keresi. És én is elkötelezett vagyok amellett, hogy Kerepes minden lakója számára jobb és szebb jövőt teremtsünk.
Férjemmel több tucatnyi programot, gyerektábort és közösségi élethez kapcsolódó utazásokat és rendezvényeket szerveztünk nem nyereségérdekelt módon.
Évekig vittem a helyi pékek jóvoltából pákárút a Kerepesieknek amit ahogy nekik is mondtam, nem rászorultsági alapon, hogy ne sértsük meg az időseket, hanem szeretetből vittem házhoz azzal az elektromos autóval, ami Kerepesen már a 2000-es években az első valódi környezetbarát halk „villanyautó” volt. mert számomra a természet az állat és a környezetvédelem is fontos.

Tapasztalatom és kitartásom által felkészülve állok a kihívások elé. Meggyőződésem, hogy a haladás útjára kell lépnünk, hogy Kerepes élhetőbb és fejlődőképesebb legyen. Ahhoz azonban, hogy ezt elérjük, közös erőfeszítésre van szükségünk. Kérem, bízzanak bennem és adjanak szavazatukat, hogy együtt, közösen tehessük Kerepest egy jobb helyré!

Köszönöm a bizalmukat és támogatásukat.
Kérem szavazzanak minden körzetben a MARÉG csapatra és Springer Friedrich polgármesterjelöltre!

Springer Krisztina
Az 3. körzet MARÉG jelöltje