Springer Friedrich

2-es körzet jelöltje és Polgármester jelölt
Brief info

Itt jelenik meg hamarosan a bővebb bemutató is:

Bemutatkozom

                          Fontos, hogy a képviselőséget, ne csak a választási időszakban érezzék fontosnak a jelöltek, hanem érezzék, súlyát vegyenek részt mindenben, hisz senki sincs eltiltva, hogy dolgozzon, pályázati és projekt ötletei legyenek, programokat szervezni – közösséget létrehozni, alkotni érte ez a feladatunk.      


Springer Friedrich vagyok, Kerepesen jelenleg is képviselő és NÖK alapító tagja. Egyben polgármester jelöltkén is indulok, de kettős nyertességem esetén 12 helyett  mindössze csak 11 képviselő lesz csak. Ezzel egy tiszteletdíj megspórolóható és ez a járulékok mellett, 5 évre közel 6 millió forint.
Terveim között szerepel a körzetben a közvilágítás bővítése LED-es égőkkel és számos utca térköves burkolása. A vízelvezetőárkok rendbehozatala, megerősítése.  Fontos a lakosság kellő tájékoztatása mindenről.

Hold utca, és Szilasligeti u. a Juhász Gyula utca és sok más is valóban alkalmatlan a közlekedésre sok szempontból is. És ahol igen és alkalmas, ott forgalom terelőket és lassítókat kell alkalmazni a száguldozok ellen. Kamerákkal fogjuk figyelni a területeinket. A közterület felügyelet erre is ki kell hogy terjedjen.

A Panoráma akópark nem lehet többé mostoha terület. Integrálni kell kerepes vérkeringése mind a lakosokat, mind a területe. A lakossághoz kell közel vinni a játszóteret él nem alakoságnak kell keresni a gyerekeknek szabadidő eltöltésér Alkalmas európai szintű területeket. jelenleg ilyen nincs is.
Nem tudják még a kerepesiek, mert elhallgatták előlük, de az utak karbantartásáért a Panorámában is az önkormányzat felel. Az lehet, hogy a szilárd burkolat és egyes fejlesztések a szerződésük értelmében panorámások feladata, de a járható utak biztosítása kötelező önkormányzati feladat mindenhol.

Ingyen Wifi Kerepesnek. Egy város nem a nevétől város, hanem a szolgáltatásaitól. Már sok településen van ingyen Wifi, ám nálunk ez sem és sok más hasonló lehetőség sincs kiaknázva. A víztorony tetején, és sok más helyen vannak a kameráink átjátszó internetes antennái. Egyszerű technikai megoldással akár 27 Km-es távolságig sugároznak ma már antennák. Ilyent tesztelek jelenleg a Kerepes Rádió FM antenna oszlopára szerelve. És működik. Ezen az elven a körzet nagy része és azon túl is ingyenes Wifi létesítését teszi lehetővé a közösségi és a játszótereken, az intézmények és egyes csomópontoknál is. Bár tudom, hogy nem lényegesen fontos, de nem kerül szinte semmibe, gyors és közérzet javító ezért amennyiben megválasztanak bennünket még lesz ingyen kerepesi Wifi a lakosságnak.

Ez a komfortérzetünket is javíthatja.