Czeczéné Dr. Szirmai Gabriella

Képviselőjelölt 6-os körzet Kerepes Szilasliget
Brief info

Mikor a települések szétváltak, megannyi feladta hárult a városvezetésre, szinte a padlóról kellett felállni. Ebben a nehéz helyzetben hívták haza Czeczéné Dr. Szirmay Gabriellát aki akkor a minisztériumot akkori munkahelyét feladva sietett otthona megsegítésére. Most is hasonlóan nagy a gond. Közösen mindent megoldunk.

Kerepes korábbi jegyzője bemutatkozója:

Czeczéné dr. Szirmai Gabriella (MARÉG)

1998 óta élünk családommal – férjemmel és három gyermekemmel – Kerepesen. 2003-tól voltam a település jegyzője, talán ezen időszak alatt növekedett, fejlődött a legnagyobb mértékben Kerepes és Szilasliget egyaránt. Hosszú lenne leírni mennyi minden történt „jegyzőségem” alatt – természetesen a testület tevékeny munkája mellett, és velük együtt -, de íme néhány gondolat: akkor épült Szilasligeten a Közösségi ház, befejezésre került az általános iskola építése (mely jelenleg Polgármesteri Hivatal), elindult a 104 település Hulladéklerakó telepe, átalakításra került a Mártírok utca és a József A. úti iskola óvodává, a Wéber Ede utcai óvoda bővítésre került (kettő foglalkoztatóval és a konyha felújításával), bővítésre került továbbá a Szabadság úti óvoda is, a „nagyréten” megvásárlásra került mintegy 30 telek, valamint nagyon sok utca aszfaltozása történt (pl. Erkel u., Vágány u., Juhász Gy. u., Tavasz u., Hegy u., Vécsey u., Alföldi u. egyrésze), csatornáztunk a Tölgyfa utcában, külön kérésre megoldottuk a Kodály utca alsó részének vízelvezetését, a helyi képviselők segítségével átereszeket építettünk, figyelemmel az agglomeráció fejlődésére kettő  új kutat fúrattunk, valamint egyet felújíttattunk. Ezen időszak alatt készült el a Horváth László és neje fafaragó népi iparművészek által javasolt emlékmű-, vagy szobor-park, a Szabadság úton Mihalik Mihály által készített szobor, valamint a „volt” Hivatal udvarán lévő emlékmű, amit a jelenlegi testület a temetőbe helyeztetett át. A Szőlő utcában, a „volt” Hivatal mellett nyolc önkormányzati lakás épült, melyek később eladásra, értékesítésre kerültek (a Hivatal és a lakások is, ebből egy lakás maradt meg mára az önkormányzat tulajdonába.).

Örömmel töltött el, hogy tevékeny testületben dolgozhattam, hasonló szellemben és eredménnyel szeretném tovább folytatni – mint képviselő – munkámat. Az Önök megbízásából ugyanilyen csapattal szeretnék az elkövetkező öt évben dolgozni, ahol elsősorban a megoldásra törekszünk, és nem a probléma lerázására. Sok éves közigazgatási tapasztalatommal szeretném csapatunk tagjait támogatni a jó, előre mutató döntések meghozatalában.

Kérjük a Választó Polgárokat szavazzanak lelkes, jól felkészült csapatunkra!