BEMUTATKOZÓ (helyett)

Kiegyensúlyozott, őszinte, szeretetben és megértésben bővelkedő családban élek , hűséges feleséggel , édesanyával, közel 30 éve és itt lakom 1986 óta mikor az még Kerepestarcsa volt.
Oktatási filozófiámhoz tartozik:  Ép testben , ép lélek..( ókori mondás Juvenalistól )
Kíművelt  emberfők ……Széchenyitól… Tiszteld a múltat, hogy értesed a jelent és munkálkodj a jövőn  Szintén Széchenyitől.

SPRINGER FRIEDRICH
Kerepesi lokálpatrióta vagyok, kutatom kerepes történetét, történelmét. Mint írom, több mint 30 éve élek boldogan itt a családommal, de erről és magamról, nem fontos hogy beszéljek.
Gondolom, sokan ismernek és tudják, hogy nem ma kezdtem önkéntes szolgálataimat Kerepesért, hisz az Önök érdekeit képviselem évek óta. Önöket az érdekli mik a terveim!  Mivel a kerepesi állapotokat jól ismerem, és a helyi politikát, gazdaságot folyamatosan követem indulok ismét, mint polgármester és képviselőjelölt is. 15 éven át, a családunk saját költségén üzemeltetett, helyi Kerepesrádióban és a facebookon közvetítem az önkormányzati üléseket, és programokat kerepesen. Évek óta tanácskozási joggal képviselem a Kerepesieket a testületben. Korábban mint NÖK elnök, amikor szavazni ugyan nem engedett a törvény, de vitába szállni jogom van és volt eddig is. Sok mindent sikerült „átbokszolni” a testület előtt, például hogy ne legyen itt nálunk a szemétégető.
A 2014-es 2019-es választásokon már közel 900 kerepesi bizalmával, így ismét szeretnék részt venni a megmérettetésen.

Sok tervvel és új. lendületes szakirányú és kerepesért elkötelezett csapattal indulok.
Terveim közt persze szerepel persze, hogy ismét URH frekvencián, rádiója legyen Kerepesnek. Hisz másnak környékünkön nem is volt rádiója. Képviselőként is indulok, de nem azért mert nem bízok a győzelemben, és feltétlen be akarok kerülni a testületbe. Csak az vezérel ebben is hogy ezzel egy képviselőt „megspórolhassunk” Annak javadalmazása helyett Kerepesre a körzetre fordíthassuk azt a több mint hatmilliós megmaradó tiszteletdíjat. Ezt évente a városra a körzetre fordítjuk. Egy egy új járda, út és önöknek csak egy  X a megfelelő helyre. Ez egy új kezdeményezés, más ennek értelmét nem aknázta eddig ki. Most más is a példám követi ez 2014-ben és  19-ben is én vezettem be. Polgármesterként is tudom minden körzet képviselete mellett a saját 1-es körzetem képviselni. Pártfüggetlen jelöltekkel, a MARÉG civil jelölésével, listát állíthatunk, és szolgálni óhajtjuk Kerepeset. Szaktudást ajánljuk és nem erőből politizálást. Elkötelezettséget és szemléletváltást. Ezért kérem bizalmukat.

SZOLGÁLÓ HIVATALT AZ ELÉGEDETT LAKOSSÁGNAK ÉS JÓ KÖSZÖSSÉGET ÉPÍTÜNK KEREPESNEK!
Springer

Add Your Comment

    [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]