Célok és gondolatok

Elvárás lesz megválasztásunk után a sorrend. 
Szimplán fontos –  fontos és sürgős – Fontos de nem sürgős –  ez a struktúra.
Fontos a szempont rendszer is. Kell, és van is rá igény? Vagy jó lenne, de nem fontos jelenleg.

Tudom komoly feladat vár ránk – de megtapasztaltam, hogy jó szóval sokszor többre haladunk, mint gondolnánk. Újra meg kell tanulnunk nyíltan beszélni egymással, mert csak EGYÜTT lehet cselekedni!

 

Természetesen továbbra is számítok, számítunk véleményére és tanácsaira, mert nem egyszerű időszak előtt állunk, amikor jelentős döntéseket kell meghozni igen rövid idő alatt. Olyanokat, amelyek hosszú távon meghatározhatják majd településünk jövőjét.      

Kerepesnek fejlődnie kell!

A sok-sok év alatt kiépített kapcsolatainkat felhasználva ezt a fejlődést fogom szolgálni. Határozottan és igazságosan.

Agilis, határozott, kreatív vezetésre van szükség, aki kiaknázza a kapcsolatait és a lehetőségeket és mindezt végre Kerepes  javára fordítja!

Rengeteg a teendőnk, sok munkát hagytak ránk. Mindig optimista voltam, most is az leszek, mert ha még 5 év sok  éves lemaradást

 Hinnünk kell, bíznunk a sikeres jövőképben és ismerjük meg végre az összefogás erejét.

Az elmúlt éveket elemezve nem az a kérdés, hogy mit tett a vezetés, hanem milyen áron!

 

 Kerepesből élők helyett, Kerepesért élőket a vezetésbe!

Igenis új arcok is kellenek a vezetésbe! A döntések arányosak és célszerűek lesznek, költséghatékonysága igazodni fog a lehetőségekhez. A MERÉG színeiben indulunk mint képviselők, hisz kel a lista.
A legnagyobb hangsúlyt a magam részéről a folytonosságra, szeretném helyezni, mert ebben látom egy biztosan, fokozatosan fejlődő és megmaradó település garanciáját.
Büszkén kell vállalni az elért eredményeket, ugyanakkor a változás képességét is meg kell mutatni, azt, hogy mit akarunk a jövőben másként tenni.

Mindannyiunk számára közismert tény, hogy az önkormányzatok költségvetése borotvaélen táncol, jó gazdálkodással és sok munkával és persze forrásteremtéssel el tudjuk érni céljainkat.  

Megtisztelő a bizalmuk és  kiemelkedő  támogatás és minden erőmmel és igyekezetemmel képviseljem valamennyi  Kerepesit. A sikerhez egységes közösségre van szükség. Én az összefogásban, az együtt gondolkodásban, az együtt cselekvésben hiszek.     

Hogy Kerepes egy település lehessen, ahol mindenki úgy érzi: ITT JÓ ÉLNI!

Springer Friedrich

Add Your Comment

    [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]