Köszönöm mindazoknak, akik a jelölésünket támogatták.

Elmondhatnám, hogy családfám biztosan Mohácsig is visszavezetem, írhatnék nagyszerű ősökről is. Mária Terézia dédnagymamám dédnagymamája volt és Csák Mátétól ki Árpádházi Bulcsú vezér vére volt, kapták földjeiket nagyapám felmenői a nemes Dobozy-ak. De kit érdekelnek a mendemondák, és családi történetek. Fontosabb, hogy én mit tervezek a közös kerepesi jövőnkről, ezúttal csak röviden. Gondolom sokan, ismerhetik tevékenységem. Azok, akik ismernek, tudják azt is, hogy becsvágy, pénz sosem vezérelt, és alkalmas vagyok az Önök érdekeinek képviseletére, szolgálatára, a csapatmunkára. Évek óta több százan rám bízzák legdrágább kincsüket, a szemük fényét: a gyermeküket. Ők tudják, ahogy gyermekeikre vigyázok, úgy fogok vigyázni Kerepes értékeire, úgy fogom szolgálni Kerepest és Önöket is.

Boldogan élek itt családommal, már több mint 36 éve. Édesapám is élete végéig élt itt Kerepesen is halt meg. Otthonra leltünk, neveljük gyerekeinket. De feleségem támogatása nélkül nem jött volna létre mindaz, amire büszke vagyok. A német nyelvoktatás bevezetése az óvodában, iskolában, amiből saját gyerekeink sajnos kimaradtak, de mi kötelességünknek éreztük, hogy ide járjanak. A Német Iparkamarának és gépjárműszakértők egyesületének tagjaként munkám külföldhöz is kötődik. Bírósági és szakértői tevékenységet végzek, közlekedéstechnikai és baleseti kármechanizmus fő szakirányban.

A kerepesi állapotokat igen jól ismerem és hosszú évek óta, a testületi üléseken tanácskozási joggal képviselem a kerepesieket, ha lehet, akkor kiállok és támogatom mindazt, ami fontos az itt élő embereknek. Évek óta képviselőként is de korábban a rádióban, a facebookon közvetítem az üléseket. Büszke vagyok rá, hogy 18. éve szól a rádió, amit megválasztásom esetén, ismét URH frekvencián folytatnék. Testületi munkámmal, megismertem az önkormányzat munkáját, jogi jártasságot szereztem a közigazgatás területén, ezt a NÖK országos sikere bizonyítja. Tervezem, hogy egyenes, nyílt megbízható, ügyfélbarát és átlátható legyen a hivatal.

Programunk legfőbb eleme a közbiztonság, a közlekedés, a vízelvezetés és a szilárd burkolatú utak és járdák, állat- és a környezetvédelem lesz. Pártfüggetlen jelöltjeinkkel szolgálni szeretnénk Önöket, ha bizalmukkal megtisztelnek. Több támogatónk, a városközpont, az orvosi rendelők és egyéb településfejlesztési kérdésekben fog segíteni nekem. De volt közterületfelügyelőnk Panyi Csaba neve is garancia lesz a közbiztonság helyreállítására, mint ahogy Mészáros István alezredes úré is aki szakértői csapatunk erősíti.. A szaktudást ajánljuk fel, hisz Kerepesen, korszak és szemléletváltás kell.

Ez csak az Önök szavazatán múlik. Továbbra is számítunk véleményükre és tanácsaikra, mert nem egyszerű időszak előtt állunk. Fontos döntéseket kell meghozni igen rövid idő alatt, amelyek hosszú távon meghatározhatják majd településünk jövőjét.

Két voksot is kérek. Kérem, hogy szavazzanak rám az egyes körzetben is, hiszen megválasztásom esetén 12 helyett 11 fős lehet a testület, ami a sokmilliós megtakarításon felül, hatékonyabb képviseletet is jelent. 

Élhető Kerepest fogunk megvalósítani csapatmunkával. Újra meg kell tanulnunk nyíltan beszélni egymással, mert csak EGYÜTT lehet cselekedni, mert Kerepesnek kell a Jó döntés!
Tegyünk Együtt Kerepesért – igazi civil Összefogással a változásért!
 

Add Your Comment